10 המקומות הטובים ביותר להשיג שווארמה בנתיבות לחוויה טעימה ואותנטית
שווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי, אשר נעשה בדרך כלל עם בשר, ירקות וסוג של רוטב. המנה מוגשת בדרך כלל בעטיפה או בפיתה.
מאמר זה יעביר אתכם בין 10 המקומות הטובים ביותר להשיג שווארמה בנתיבות לחוויה אותנטית.
1. שווארמה כחלון נתיבות
2. אל-שווארמה
3. אלפחירה
4. אלנחל שווארמה
5. אלהעם שווארמה
6. אלחמסה שווארמה
7. אל-חג'ג' שווארמה
8. מסעדת חלה שווארמה ופלאפל
9. בית פלאפל נתיבות
מבוא
שווארמה היא סוג של כריך מזרח תיכוני הפופולרי מאוד בישראל. השווארמה לרוב עשויה מבשר, ומוגשת עטופה בפיתה או לחם שטוח, עם רוטב שום, רוטב טחינה או חומוס.
שווארמה הוכנסה לישראל לראשונה בשנות ה-70 על ידי מהגרים לבנונים שנמלטו ממלחמת האזרחים בארצם. מהר מאוד היא הפכה לפופולרית בקרב הישראלים וכיום היא אחת המנות המפורסמות בישראל.
נתיבות היא ישוב קטן בישראל, המונה כ-30,000 תושבים. היא ממוקמת במחוז הדרום של ישראל וזו עיירה חקלאית עם מטעי הדרים רבים.
בנתיבות יש הרבה מסעדות שווארמה. אחת ממסעדות השווארמה הטובות בנתיבות נקראת שווארמה נתיבות. המסעדה פתוחה כבר יותר מ-15 שנה ומגישה אוכל טעים וטרי למקומיים ולתיירים כאחד.
2. המסעדה ממוקמת בקרבת מקום
נתיבות היא עיר בישראל השוכנת במחוז הדרום בישראל. זוהי העיר העשירית בגודלה במדינה. נתיבות ממוקמת בסמוך לרצועת עזה ונפגעה מירי רקטות מעזה.
שווארמה בנתיבות: 2. המסעדה ממוקמת בסמוך
נתיבות היא עיר קטנה בישראל המפורסמת בשווארמה שלה. הוא ממוקם ליד טחנת הסוכר וניתן למצוא שם את השווארמה הטובה ביותר בקרבתי.
המסעדה ממוקמת בסמוך – השווארמה הכי טובה בקרבתי, שווארמה ליד טחנת הסוכר
3. זה אחד המקומות הטובים ביותר לקבל ארוחה
נתיבות היא ישוב קטן בישראל המונה כ-20,000 תושבים. נתיבות מפורסמת בשווארמה ויש בה את השווארמה הטובה ביותר בכל ישראל. המקום הכי פופולרי להשיג שווארמה בנתיבות נקרא "בית השווארמה". בית השווארמה פתוח כבר למעלה מ-30 שנה והיא עדיין המסעדה הפופולרית ביותר בעיר.
הוא ממוקם ברחוב הראשי של נתיבות, כך שקל למצוא אותו. יש הרבה מסעדות ברחוב הראשי, אבל זו בולטת כי יש להן אפשרויות אוכל רבות כמו פלאפל, חומוס, פיתות ועוד. גם המחירים נוחים מאוד; אתה יכול לקבל ארוחה מתחת ל-10 $ הכוללת צ'יפס ושתייה.
שווארמה היא מנה העשויה מבשר פרוס, בדרך כלל כבש או עוף, שמניחים על רוק וצולים על הגריל. ניתן לאכול את הבשר עם פיתות, סלטים, חמוצים ופריטים נוספים.
מאמר זה יחקור את ההיסטוריה של השווארמה, סוגי מאכלי השווארמה השונים בישראל וכיצד להכין את השווארמה שלך בבית.
המילה "שווארמה" מקורה בטורקית "çevirme" שמשמעותה "מסתובב" או "מסתובב". מילה זו שימשה לראשונה בטורקיה כדי להתייחס לפעולת הפיכת רוק לצליית בשרים.